Managed Security Services

Managed Security Diensten: Uw beveiliging in goede handen

Managed Security Services

Een break-fix-benadering past niet bij informatiebeveiliging, proactieve monitoring en beheer wel

Cybercriminaliteit neemt hand over hand toe, zowel in het aantal gevallen als in complexiteit. Bedrijven hebben er een dagtaak aan om cybercriminelen een stap voor te blijven en gegevens en systemen veilig te houden. Vanaf nu is dat niet langer nodig! Wij van Centureon beschikken over precies die vaardigheden, gereedschappen en methodes om uw bedrijf tegen bedreigingen te beschermen. Onze Managed Security Diensten draaien rondom uw onderneming en mensen.

Managed Security Services zit in ons DNA

Sinds 2001 beveiligen we het MKB, de motor van onze economie. Wij zijn een betrouwbare partner met een lange historie in systeem- en informatiebeveiliging en hebben een uitgebreid aanbod aan diensten die een waardevolle aanvulling zijn op uw eigen IT-organisatie of die u kunt aanroepen binnen specifieke projecten. We beschermen uw gegevens en bedrijfsomgeving en werken continu aan verbetering van die bescherming. Ons team bestaat uit ervaren consultants en analisten die organisaties helpen bij het versterken van hun cyberverdediging. Technologische investeringen kunnen zo een maximaal resultaat opleveren. Waarom kiest u voor een managed security service provider? Dat leest u hier.

De proactieve cyberbeveiliging van Centureon is een solide ecosysteem, bestaande uit beheerde beveiligingsmodulen voor behoud van uw omgeving en bedrijfsactiviteiten:


Onze expertise staat altijd tot uw beschikking en vormt een waardevolle aanvulling op uw eigen ICT-afdeling.

Verder lezen

Unieke combinatie van proactieve dienstverlening en reactieve beveiliging.

Al vanaf € 2,75 per licentie per maand.

Verder lezen

Multi-factor authentication is van cruciaal belang voor toegangscontrole bij alle bedrijven.

Verder lezen

Als u bewust bent van de meest voorkomende gevaren en valkuilen bij het dagelijks gebruik van internet, is de eerste stap gezet om verschillende vormen van misbruik te voorkomen.

Verder lezen

Met een gedegen kwetsbaarheidsbeheer (Vulnerability Management) krijgt u direct de juiste continue inzage.

Verder lezen

Jaag op sluimerende en actieve malware of hackers in uw IT-omgeving!

Verder lezen

"De beste cybersecurity voor het MKB van dit moment"
Als je als ondernemer in het MKB je netwerkbeveiliging aan wil pakken, doe het dan goed. Met de Centureon Endpoint Security-oplossing verandert je netwerk in een onneembaar fort.

- Winmag Pro MKB-Proof Awards 2018