Centureon Cyber Security Health Check

Weeg uw risico's! Niet alles is urgent.

Centureon Cyber Security Health Check


CYBER SECURITY HEALTH CHECKWelke risico’s loopt uw organisatie als het om cybersecurity gaat? En welke daarvan zijn urgent, welke kunt u accepteren? Belangrijk om die informatie helder te hebben. Die is namelijk van grote invloed op de keuzes die u maakt en relevant op de beslissingen die u neemt om uw cybersecurity optimaal in te richten.


Een security assessment verschaft daarin duidelijkheid. Het stelt u in staat om de risico’s af te wegen, de juiste beslissingen te nemen en de beste investeringen te doen voor een goede cybersecurity. Wij noemen dat een health check.

De Centureon Cyber Security Health Check is een breed kwetsbaarhedenonderzoek voor risicovalidatie bestaande uit een zogenaamd ‘assessment‘ en ‘penetratietest‘. Deze combinatietest is een van onze meest afgenomen diensten.

Wat houdt deze Health Check nou precies in? We onderzoeken de verschillende aspecten van uw interne of externe netwerkinfrastructuur. Dat gaat verder dan alleen met een tooltje alle componenten nalopen. We kijken actief mee met de analyse en valideren kritische bedreigingen handmatig. Met de aanvullende pentest checken we de reële risico’s die we hebben aangetroffen stuk voor stuk.

Zeker bij het ontwikkelen, implementeren en upgraden van netwerkcomponenten en beveiligingsmaatregelen bewijst de Centureon Cyber Security Health Check zijn waarde. We voeren de Health Check uit als eerste nulmeting in een omgeving om zo een breed inzicht te krijgen van de actuele status. Na de Health Check kunt u ook overstappen naar een degelijke kwetsbaarheidsbeheeruitvoering (vulnerability management).

We presenteren de resultaten van de Health Check in een helder rapport met concrete adviezen om digitaal weerbaar(der) te worden met uw organisatie. De juiste aanpak voorkomt namelijk veel schade. Ook krijgt u een overzicht van al onze technische constateringen en aanbevelingen. Onze beveiligingsexperts beschikken over de juiste expertise, onder meer CEH, LPT, ESCA en OSCP, en ze hebben ook nog eens jarenlange ervaring opgedaan.


Mag ik u helpen?

Hallo! Ik ben Jaco Verburg. Ik vertel u graag in heldere taal alles over de operationele en technische zaken die komen kijken bij onze Centureon Health Check Services. Ik overspoel u niet met allerlei technische knowhow, maar leg u heel duidelijk en concreet uit wat de Health Check inhoudt, wat er bij komt kijken en hoe u er optimaal van kunt profiteren.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende intake om te zien hoe deze dienst bij uw organisatie past.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden van een Health Check!

"De beste cybersecurity voor het MKB van dit moment"
Als je als ondernemer in het MKB je netwerkbeveiliging aan wil pakken, doe het dan goed. Met de Centureon Endpoint Security-oplossing verandert je netwerk in een onneembaar fort.

- Winmag Pro MKB-Proof Awards 2018