Centureon Identity Support

ZERO-TRUSTSTRATEGIE MET MEERVOUDIGE AUTHENTICATIE

Centureon Identity Support

multi factor authentication mfa 2faBij veel datalekken worden inloggegevens gestolen. Cybercriminelen maken in hun kwalijke praktijken geen onderscheid tussen grote en kleine organisaties en daarom is multi-factor authentication (MFA) van cruciaal belang voor alle bedrijven. Ons unieke MFA-systeem vermindert de kans op netwerkschendingen en datalekken die voortkomen uit verloren of gestolen inleggegevens. We leveren deze belangrijke functie bovendien volledig vanuit de cloud zodat u deze gemakkelijk en geheel naar wens kunt instellen en beheren.

Centureon Identity Support gaat op innovatieve wijze te werk om gebruikers positief te identificeren en gaat daarmee verder dan de traditionele 2-Factor Authentication (2FA). Dankzij ons uitgebreide ecosysteem van 3rd-party- integratie kunt u MFA gebruiken om de toegang tot uw netwerk, VPN’s en cloudapplicaties te beveiligen. Zelfs voor niet-techneuten is het gebruik van de mobiele app een fluitje van een cent!

Centureon Identity Support omvat onder andere:

  • Mobile Device DNA – gebruikt een pushbericht, een QR-code, of OTP als factor
  • Gemakkelijk te gebruiken app – Gebruikers kunnen direct met eigen telefoon authenticeren
  • Sterk ecosysteem – Omvat tientallen 3rd-party-integraties
  • Management op het cloudplatform – Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden

Zonder MFA kunnen cybercriminelen allerlei technieken toepassen om gebruikersnamen en wachtwoorden te verkrijgen, zoals spearphishing, social engineering en het kopen van gestolen inloggegevens via het dark web. Daarmee kunnen ze vervolgens inbreken op het netwerk en waardevolle bedrijfs- en klantgegevens stelen.

Centureon Identity Support dicht de kloof tussen het MKB en MFA met een cloudgebaseerde oplossing die betaalbaar, gebruiksvriendelijk én enorm schaalbaar is. Neem contact met ons op voor nadere informatie.


Centureon Security SupportMag ik u helpen?

Hallo, ik ben Leonie van Meeteren. In heldere taal vertel ik u alles over de mogelijkheden van ons Centureon Identity Support-model. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende intake, om te zien hoe onze diensten en oplossingen bij uw organisatie kunnen passen.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

"De beste cybersecurity voor het MKB van dit moment"
Als je als ondernemer in het MKB je netwerkbeveiliging aan wil pakken, doe het dan goed. Met de Centureon Endpoint Security-oplossing verandert je netwerk in een onneembaar fort.

- Winmag Pro MKB-Proof Awards 2018