Centureon Vulnerability Scan

OPSPORING VAN EXTERNE EN INTERNE RISICO’S

Centureon Vulnerability Scan

Vulnerability Management ScanDe Centureon Vulnerability Scan brengt uw cyber exposure in kaart. U wilt eenvoudig wereldwijd informatie uitwisselen met klanten, leveranciers en zakelijke partners via een veilig, open en onderling verbonden netwerk. Elk (online) netwerk heeft echter ook een kwetsbare kant. Het aantal bedreigingen neemt toe en het IT-landschap verandert voortdurend. Het tempo waarin organisaties alle risico’s en kwetsbaarheden moeten identificeren en, nog belangrijker, aanpakken is nauwelijks bij te benen. Met een gedegen kwetsbaarheidsbeheer (vulnerability management) krijgt u direct de juiste continue inzage. Bewaak de gegevens van uzelf, uw klanten en uw partners en u voldoet direct aan een deel van de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR).

Ik wil graag meer informatie over de abonnementen

Meer weten over de Centureon Vulnerability Scan? Onze medewerkers staan voor u klaar! Zij hebben jarenlange ervaring en specifieke, diepgaande kennis van informatiebeveiliging, zowel op het gebied van technologie als van processen en bedrijfsvoering. De Centureon Vulnerability Management Service geeft antwoord op onder andere de volgende vragen:

 • Zijn er open deuren en kwetsbaarheden aanwezig in de infrastructurele en/of applicatieomgeving?
 • Wat is de status van software & patchmanagement?
 • Zijn er blinde vlekken aanwezig door BYOD, Internet of Things (IoT) of Shadow IT?
 • Wat is de status van de Cloud Infrastructuur?
 • Zijn de huidige beveiligingsmaatregelingen effectief ingericht?

Om het netwerk effectief te beschermen tegen bedreigingen moeten de risico’s systematisch opgespoord en gemitigeerd of geëlimineerd worden: dit wordt kwetsbaarheidsbeheer genoemd. Wij monitoren en auditen volgens een strak schema de bedrijfsomgeving en/of de interne bedrijfsassets op beveiligingslekken, configuratiefouten, kwetsbaarheden en compliance. U ontvangt daarvan maandelijks een helder rapport met aanbevelingen op basis van een Real World Risk-Rating.

 • CENTUREON VULNERABILITY SCAN SERVICE:
  • € 5,50 per licentie per maand (tot 65 assets)
 • CENTUREON VULNERABILITY SCAN SERVICE:
  • € 4,75 per licentie per maand (vanaf 65 assets)

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake, om te zien hoe deze dienst bij uw organisatie past. In heldere taal vertellen we u alles wat u moet weten over operationele en technische zaken die komen kijken bij deze service vulnerability management.


Mag ik u helpen?

Hallo, ik ben Marc Ligthart. In heldere taal vertel ik u alles wat u moet weten over operationele en technische zaken die komen kijken bij vulnerability management en de services die wij hiervoor bieden. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende intake, om te zien hoe onze dienst bij uw organisatie past.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

"De beste cybersecurity voor het MKB van dit moment"
Als je als ondernemer in het MKB je netwerkbeveiliging aan wil pakken, doe het dan goed. Met de Centureon Endpoint Security-oplossing verandert je netwerk in een onneembaar fort.

- Winmag Pro MKB-Proof Awards 2018