Referenties

Wat anderen over ons zeggen

Referenties

Centureon, onderdeel van Secure Cyber Communications B.V., werkt sinds 2001 voor gerenommeerde organisaties, overheid, semi-overheid, non-profitorganistaties en kleine tot zeer grote internationale bedrijven. Onze geheimhoudingsverklaring per opdrachtgever verbiedt het ons om namen te vermelden. Derhalve ziet u hieronder alleen enkele geanonimiseerde cases als referentie. Neem voor aanvullende informatie over onze referenties contact met ons op.

Vraag vandaag nog naar onze referenties, wordt u er ook een?

Bakkerij met meerdere filialen: “Downtime op een zaterdag is funest”

Voor een bakkerij is de zaterdagomzet zeer belangrijk. “Als de bakkers op zaterdagnacht bijvoorbeeld niet de baklijsten en hoeveelheden goed kunnen inzien omdat de computers niet werken, maken we ofwel te weinig ofwel teveel broodwaren. In beide gevallen kost ons dat onze winst van die dag.”

“Beschikbaarheid van de computersystemen is dus erg belangrijk om winstderving te voorkomen. Met de Centureon Endpoint Security Service worden onze computers en de software up-to-date gehouden en actief beschermd tegen downtime door malware. We kunnen nu veilig bestanden uitwisselen en plaatjes ontvangen van klanten voor op de taarten bijvoorbeeld. En als er onverhoopt wat misgaat wordt er proactief ingegrepen.”

Vooraanstaand reisconcern krijgt inzage met Tenable Nessus

Voor het ontdekken van kwetsbaarheden, incorrecte configuraties en compliancy-afwijkingen gebruikt de organisatie Tenable.io. Naast het leveren van de software hebben onze experts de inrichting afgestemd op de wensen van de organisatie en de configuratie helemaal met de infrastructuur gestroomlijnd.

Voor een advocaten- en notarissenkantoor de toegang tot het netwerk beveiligd door middel van multi-factor authenticatie.

Centureon heeft voor een vooraanstaand advocaten- en notarissenkantoor de toegang tot het netwerk, zowel vanuit kantoor als vanaf thuiswerkplekken, beveiligd door middel van twee-factor authenticatie. Er is gekozen voor de Centureon Identity Support-oplossing waarbij een One Time Password (OTP) via push op de smartphones wordt beheerd.

"De beste cybersecurity voor het MKB van dit moment"
Als je als ondernemer in het MKB je netwerkbeveiliging aan wil pakken, doe het dan goed. Met de Centureon Endpoint Security-oplossing verandert je netwerk in een onneembaar fort.

- Winmag Pro MKB-Proof Awards 2018