Waarom Centureon?

Als u het zelf ook kunt?

Waarom Centureon?

Sinds 2001 beveiligen we het MKB, de motor van onze economie. Dat is onze drive. Wij helpen uw organisatie in de complexe wereld van informatiebeveiliging verder. Centureon is een voortzetting van het in 2001 gestarte Secure Cyber Communications (SECYBER). Centureon is uw security partner met 100% focus op informatiebeveiliging. We beschermen uw gegevens en bedrijfsomgeving en werken continu aan verbetering van die bescherming.

Centureon Proactive Cyber DefenceSamen sterk. Een oud gezegde dat veel waarheid bevat. Als ervaren partner met een lange historie in systeem- en informatiebeveiliging hebben wij een uitgebreid aanbod van beheerde diensten die een waardevolle aanvulling zijn op uw eigen IT-organisatie of die u kunt aanroepen binnen specifieke projecten. Wij kunnen uw strategie toetsen aan de eisen die worden gesteld aan informatiebeveiliging, wij geven u inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op zowel beveiligingsgebied als cybercrime en kunnen uw organisatie voorzien van adviezen en rapportages over uw huidige en gewenste beveiliging. Zodat u zich altijd van optimale systeem- en informatiebeveiliging weet gewaarborgd.

De proactieve cyberbeveiliging van Centureon is een solide ecosysteem, bestaande uit beheerde beveiligingsmodulen voor behoud van uw omgeving en bedrijfsactiviteiten.


Wij kunnen iets betekenen voor uw organisatie


Centureon is gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende leveranciers van beveiligingsoplossingen. Voor productadvies op maat, proof-of-concept, managed services of ondersteuning bij de aankoop van uw beveiligingsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging zijn uw directe voordeel en staan u ten dienste.

We onderscheiden ons met onze jarenlange ervaring en 100% focus op informatiebeveiliging, hoogstaand kennisniveau gedreven door best-in-class technische kennis en ondersteuning, proactief relatiebeheer door intensieve samenwerking en onze zorgvuldig uitgekozen partnerships. Kortom, voor onze opdrachtgevers zijn we een ‘Value Added Partner’ in informatiebeveiliging.

Met een Centureon Security Support-contract verzorgen wij voor u het beheer, het monitoren en het incidentrespons. In combinatie met onze managed services krijgt u inzicht, heldere rapporten en voldoet u aan de diverse wet- en regelgevingen. Bij ons geen enge uitgebreide conditionele SLA’s; wij doen gewoon wat we beloven.


Centureon staat voor een persoonlijke benadering, integriteit, kwaliteit en professionaliteit. Werken aan de toekomst als kennisleverancier voor haar relaties.

Centureon is een rebrand van Secure Cyber Communications en opereert als primaire handelsnaam onder deze vlag.

"De beste cybersecurity voor het MKB van dit moment"
Als je als ondernemer in het MKB je netwerkbeveiliging aan wil pakken, doe het dan goed. Met de Centureon Endpoint Security-oplossing verandert je netwerk in een onneembaar fort.

- Winmag Pro MKB-Proof Awards 2018